Tittar tillbaka på en vecka som gått fort. Det har hänt en hel del och livet är både förvånande och stimulerande. Träning och god kosthållning har väl varit sisådär men jag har vardagscyklat mycket vilket gjort att jag ändå begränsat viktökningen.

Igår cyklade jag tvärs över staden från Ålidhöjd till Umedalen. Det är bra långt men tog bara cirka 30 minuter. Ned på stan 10 minuter, vilket är snabbare än om du kör bil.  I fredags var ett annat exempel på hur snabbt det går, från Röbäcks centrum till fästet av kyrkbron på 10 minuter. Otroligt häftigt hur snabbt det går och man känner sig hälsosam.

Den roligaste händelsen på motionssidan vara annars när vi lekte lekar med personalgruppen vid planeringsdagar i Skelelfteå. Det var verkligen hur kul som helst. En variant på kurragömma och stafetter blev det och sist men inte minst även 1-2-3 ost. Vilken klassiker!

På Carlshem där jag växte upp så regerade 1-2-3 ost. Det var hur stort som helst och det är verkligen fantastiskt roligt även när man blivit vuxen. Man kan fråga sig varför man slutade leka egentligen? Varför ska vuxenlivets umgängesformer vara begränsade till att ta en fika eller ha en fest. Nog är det väl bra mycket roligare att köra ett pass 1-2-3 ost emellanåt och få röra på kroppen. Efter det kan man gå in och umgås över fika, kanske över ett riktigt nostalgiskt parti "jakten på den försvunna diamanten". Det om något vore trevligt!