Igår gjorde jag något riktigt dumdristigt men också skönt. Jag vandrade över 3 mil längs Tavelsjöleden tillsammans med mina vänner Thomas, Helena och Peter.

Att vandra i terräng är ganska tungt och det tar lång tid. Vi gick från Tavelsjö till regementet i Umeå, började 8.45 och var färdig runt 18. Med min kraftiga övervikt på 60-70 kilo så var detta en rejäl utmaning. Till ungefär 2,5 mil gick det bra men sen blev jag ordentligt trött. Och då börjar kroppen få slut på bränsle. Till en början så hjälper vatten för att "smörja" systemet men när energin tar slut så finns inte mycket att ta av.

Nåväl jag kom dock fram men var väldigt trött. När jag vägde mig hemma så visade det sig att jag gått ned ungefär 4 kilo i tappad vätska mm så det tog väldigt bra på kroppen. Stolt över mig själv att jag klarade detta, oerhört bra gjort!