Idag är det lördag. Har en lång dag framför mig med olika åtaganden men kommer att köra en fastedag. I kväll blir det sedan försök på en första 3.6:a runt Nydala för att bränna av de sista dagarnas slarv. Det ska bli skönt och något jag ärligt ser fram emot. Får gärna vara jobbigt.

Har reflekterat lite grann över veckovägningen som visade en uppgång på +0.3 kilo. Det som är det intressanta med att gå ned bara genom att minska portionsstorleken och motionera är att man får en buffert uppåt också. Med tanke på vad jag stoppat i mig borde uppgången varit större, men det var den inte. Hade jag gått på pulver och slarvat hade jag åkt upp en massa kilo. Det är väl detta som är det fina tänker jag med 5:2 och old school viktnedgång, du får en andra chans. Och vissa av oss behöver ganska många andra chanser.