Måndag morgon. Lite mulet ute. Idag är första "riktiga" semesterdagen för min del och det tänkte jag fira genom att återuppta träningen. Vågade faktiskt inte väga mig i fredags då resultatet skulle förskräckt så det blev censur á la sovjet istället här på bloggen. Men nytt försök att komam iform idag.

Har ännu inte gjort upp några semesterplaner och är hemma tillsvidare men det blir säkert lite resande. Jag har ingen "bucket list" på resmål men det kanske man borde skaffa sig. Att resa i historiens spår gillar jag och särskilt träffa människor som varit med om ett och annat. Det ger så mycket mer än att enbart knäppa kort på kyrkor etc som du ändå kan googla på. Shanghai med sin historia är något jag funderar på men jag tror också det kan bli en resa i Europa. Nurnberg, Comosjön i Italien eller kanske bergen i  Schweiz.

Helgen var strålande med trevligt sällskap i dagarna tre. Fått skratta mycket och det behövde jag. Känns också skönt att träffa fina vänner och få perspektiv på tillvaron och viktiga samtal om relationer och samvaro.

Relationer blir jag nog aldrig klok på. Lika lite som jag har tid med butiksbiträden som beter sig oförskämt lika mycket förfäras jag över vad folk gör mot varandra. Människor säger en massa de inte menar och sårar sin omgivning av bara farten. Hur orkar folk vara så svekfulla mot andra hela tiden undrar jag ofta när historier berättas. Kalla mig konservativ men visst är det väl bedrövligt hur det är? Nån måste väl fortfarande tro på kärleken och jag väljer att göra det. Tillit och kärlek utan småaktighet och falskhet. När blev det passé?